Behandeling en verblijf

Laatste update

Romy is in juli/augustus 2019 voor de tweede keer behandeld in Mexico.

Wil je weten hoe het nu met haar gaat? Lees dan hier de UPDATE

Update en vervolg behandeling voor Romy

Romy gaat terug voor een vervolg behandeling omdat er een nieuwe bacterie is opgedoken!

De Lyme en de parasieten zijn allemaal weg. Het is nu bewezen door het Erasmus. Erg fijn, maar Romy is nog niet klachtenvrij!

En we weten nu waarom!!

Op 18-06-2019 kregen we de uitslag van de tropenarts uit het Erasmus.
Er zijn antistoffen gevonden van een besmetting met Rickettsia gevonden. ( Kun je oplopen via een teek, mijt, luis en vlooien)

De arts in Mexico vertelde dat de stamcellen een oude  besmetting het wel op zullen ruimen. Grotendeels hebben ze dat ook gedaan, hetgeen ook aan de waarde te zien was in het bloedonderzoek in het Erasmus.
De tropenarts durfde ook niet te zeggen wanneer deze besmetting heeft plaats gevonden. Maar dat het nog niet helemaal weg is mag duidelijk zijn!
Verklaard dit de klachten die na 2 maanden opdoken?

Hebben de stamcellen het grotendeels al opgeruimd en komen de restverschijnselen nu pas te voorschijn?

Rickettsia vinden ze ook niet in een gewoon bloedonderzoek een lange tijd na een beet, net zoals ze Lyme niet vinden een lange tijd na een beet. Daar zijn speciale testen voor nodig.
Er zijn dus nog wat klachten, welke dus zijn ontstaan 2 maanden na terugkomst. De heling was nog volop in gang, want dat duurt minimaal 6 tot 18 maanden. Met deze klachten is ze naar een goede en fijne en vooral zéér geïnteresseerde fysiotherapeut (van Medisports in Etten-Leur) gegaan. Die alles tot in de puntjes uit wilt zoeken, waar de klachten vandaan komen. Ze is hier sinds 3 maanden onder behandeling.
De fysiotherapeut ontdekte enorme krachtverlies en zenuwklachten dat hij zich af vroeg of Romy ooit eens is gebeten door een teek of een spin.

Op advies van onze huisarts en deze fysiotherapeut toch haar bloed na laten kijken bij het tropencentrum in het Erasmus in Rotterdam.
De klachten in haar arm kon hij niet verklaren, enige wat hij dacht was door een spinnenbeet of een teek, of een spier of zenuwaandoening. Maar hij zei ook dat dit soort klachten kunnen overblijven na een beet van verschillende insecten/beestjes.
Zo gezegd, zo gedaan en we kregen dan eindelijk de uitslag op ( 16-05-2019) is er een uitgebreid bloedonderzoek gedaan.

In de tussentijd heeft Romy onder begeleiding gesport, wat tijdelijk goed heeft gedaan, maar nu weer klachten geeft. Waardoor ze nog steeds niet het leven helemaal op kan pakken. Zoals een baan of een opleiding. Even leek het wel zo, dat dit uitzicht er snel zou zijn voor haar. Omdat het ook heel erg goed ging.

Ze is nog wel vaak moe, maar heeft ook vaak al weer méér energie, ze heeft geen ‘epileptische aanvallen’ meer, haar slokdarm is volledig genezen, heeft nog wel last van haar maag en darmen, ze heeft geen hersenmist meer, vergeetachtigheid etc.

De Rickettsia bacterie is hetzelfde verhaal als Lyme ( borrelia burgdorferi )
In Nederland gaan ze sowieso niks doen hiermee was de uitspraak van de tropenarts.

De oplettendheid en nauwkeurigheid van de fysiotherapeut was dus niet onterecht.

De symptomen van Rickettsia zijn;

Koorts, huiduitslag en gevoel van ziekte (malaise), spierpijn, vlekkerige huiduitslag over het hele lichaam, en vermindering of verlies van het bewustzijn. vermoeidheid, aantasting van het centraal zenuwstelsel, hoofdpijn achter de oogholte en in de slapen die verergerd in liggende houding of bij mentale inspanning, spierpijn, gewrichtspijn, evenwichtsstoornis, gezichtsstoornis, syndroom van Raynaud (aandoening van de handen en voeten waarbij de kleine slagaders door kou of sterke emoties zeer sterk samentrekken, waardoor de bloedstroom wordt beperkt.), misselijkheid, telkens terugkerende zere keel, geheugen- en concentratiestoornissen, pijn op de borstkas, hartkloppingen, zweten, koude koorts, blauwe plekken, maag en darmklachten, verlies van darm-blaascontrole, psychische en neurologische ontregeling.

De tropen arts zegt nadrukkelijk, dat we ook geen antibiotica meer moeten gaan gebruiken en we in Nederland niet geholpen kunnen worden, maar mogen vertrouwen op de behandeling die we hebben gehad in Mexico. Daarom wilt Romy terug voor een vervolg behandeling om zo óók deze bacterie te laten behandelen.

Je kunt dus blijven doneren voor Romy op onze Stichting!

Zoals we eerder aangaven, dat we onze Stichting laten bestaan voor lotgenoten, blijft dat nog steeds zo. Maar eerst krijgt onze dochter voorrang, daarna gaan we echt pas voor anderen aan de slag.

Het is vreselijk verdrietig, dat ze dus nog steeds klachten heeft.
Maar dat de stamcellen goed werken is een feit.
Anders had ze nu veel zieker geweest, daar Rickettsia erg gevaarlijk kan zijn.

Ook de tropenarts gelooft in het goede werk van de stamcellen!

Wij hopen, dat jij net als wij ook graag wilt dat Romy volledig hersteld!

———————————————————————————————–

5 oktober 2018

De periode van behandeling is voorbij in Mexico, wat hebben wij het fijn gehad daar.

Nu is de tijd aan gebroken voor Romy om volledig te herstellen, het proces gaat in Nederland gewoon door.

De middelen die ze mee heeft gekregen, gaan zorgen voor verdere ontgifting, en daarnaast zal ze haar rust moeten nemen wanneer ze voelt dat het nodig is.

Het proces duurt minimaal 6 maanden tot 12 maanden dat de stamcellen haar helpen en alles repareren, en daarna zal haar lichaam het helemaal zelf moeten doen. Maar één ding is zeker, en dat is dat Romy een heel nieuw leven tegemoet gaat. En daar hebben we op getoost, met beschuit met muisjes 💗

Romy is mentaal erg sterk geworden, en zéér positief wat alleen maar een geweldige bijdrage is voor haar lichamelijke herstel.
De klachten die er nog zijn, zijn reacties op de ontgifting die nog volop gaande is. En reactie op het repareren van alle schade.

Voor de mensen die denken dat ze nu ineens na 4 weken volledig hersteld is even een verdere uitleg. Je kunt nooit ineens na 4 weken 100 % hersteld zijn als je 9 jaar ziek bent geweest. Een breuk in je botten wordt hersteld door gips, maar is ook niet direct genezen toch? Daar kun je zelfs jaren later nog last van hebben. De Lyme heeft veel meer veroorzaakt, het was niet alleen de Borrelia bacterie waar ze ziek van was.

Met een chronische ziekte werkt het even anders, er was zoveel uit balans, en zoveel werkte niet meer, en er was zoveel tekort aan vitaminen omdat het lichaam niet meer werkte zoals het moest. Er was zoveel schade, door de bacteriën, virussen en parasieten.
Alles wordt hersteld en dat heeft tijd nodig, maar de eerste stap is gemaakt.

En dat geeft heel veel hoop en vertrouwen 💗

Dag 19. Stemaid Mexico
Woensdag 03-10-2018

Vandaag heeft Romy een geweldige behandeling gehad van Fabrice. Ze was zo naar, misselijk en ze had veel pijn in haar slokdarm en maag.
Maar de punten( meridianen) van de milt, lever, maag, darmen waren zéér gespannen. En dit is door hem behandeld. De milt, lever en maag moeten normaal samen werken, en dat deden ze niet meer. Door de parasieten zijn er blokkades op getreden. Dit is nu verholpen, en als het goed is kan alles weer goed stromen.
Romy heeft gelukkig geen pijn. Ze is alleen moe. Dat geeft helemaal niets, is zelfs heel erg goed! Een teken, dat haar lichaam nog flink aan het ontgiften is en het zelfhelende vermogen is op gang gebracht. Dat, wat er jaren niet meer was!
Veel rusten dus, de komende tijd!
Ze heeft een oefening gekregen, welke ze kan doen als zij zich ziek voelt en als zij pijn heeft. Deze oefening werkt erg goed.
Alle infusen inclusief stamcellen heeft zij weer gekregen, en morgen de laatste en ook weer een belangrijke dag. Haar laatste bloedtest en gesprek met de arts.

En natuurlijk haar laatste stamcellen….Go stammies GO.

En moeten we helaas afscheid nemen, van het zéér kundige, liefdevolle en gezellige team in een geweldige en unieke kliniek, waar ze hun vak allemaal verstaan. En het met veel LIEFDE toepassen.

Er is een tijd van komen en gaan, maar alle herinneringen blijven in ons bestaan. Ons hart is hier IN MEXICO, nog veel groter geworden 

Onze dankbaarheid is groot voor de goede medische zorgen, alle ondersteuning op welke manier dan ook. Het heerlijke eten, de fijne gesprekken en contacten en NATUURLIJK alle verwennerijen EN PLEZIER. Wij uiten onze dankbaarheid naar Dokter Hanly, Dokter Mikkie, Luz, Summer, Holly, Are, Tammie, Xochitl, Raquel,Jolanda, Elizabeth,Fabrice, Jesus, Marili, en niet te vergeten onze geweldige, vrolijke en lieve chauffeur Carlos.
Als wij namen vergeten zijn. ( excuses hiervoor) kan er zo snel even niet op komen.

Poehh, wat gaan we jullie missen. Jullie hebben samen met ons, een geweldige heling op gang gebracht voor Romy. Er zijn geen woorden voor, we voelen alleen maar heel veel liefde voor jullie 

Tomorrow, is our last day in Mexico 

Na deze laatste behandeling gaan wij weer terug naar Nederland. Dus is er geen tijd om de laatste update te schrijven. Maar ik beloof jullie dat als we terug zijn, zo snel mogelijk weer wat van ons laten horen.

Eerst uitrusten, want het gaat weer een vermoeiende reis worden. Eerst veilig thuis, en bijkomen van een enorme jetlag en temperatuurverschillen. En natuurlijk het zien van onze geliefden 💕💕💕

En als wij zover zijn, dan delen we al onze verhalen/ervaringen met alle liefde 

Aan iedereen die ons gevolgd heeft, en vooral het proces van Romy gevolgd heeft ook een GROTE dank je wel, voor jullie geweldige support! Via sms, whatsapp, e-mail, messenger, video bellen en hier op de FB pagina. En vooral al jullie hulp, want zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.
Tenminste, niet zo snel al.

Tot snel, MAAR DAN WEER VANUIT HET FRISSE NEDERLAND

Vannacht was het een slechte nacht voor Romy. Heftige reacties op alles wat er gisteren gebeurd is. Wel een ontzettend goed teken, alleen erg vervelend voor haar. Maar ze is heel sterk en positief, vandaag gaan we weer verder en wordt er weer gekeken en geholpen waar nódig!! Het is een groot en zwaar proces om een lichaam wat 9 jaar ziek is geweest, te herstellen.

Vanavond de update van vandaag 👌💕

Dag 18. Stemaid Mexico
dinsdag 2-10-2018

Wat een lange dag was het vandaag. Wij verlieten de kliniek pas om 18.15 uur.
Vanaf 12.00 uur waren wij er al. Maar het was wel een mooie en bijzondere dag.
Romy startte, met een heerlijke massage. 
Marili heeft weer veel werk verricht vandaag. De nek, rug en haar bekken en benen zijn extra goed aangepakt.

Hierna mochten we gaan lunchen.
Maar Romy is al een paar dagen misselijk en heeft weer last van haar maag en darmen, dus eten ging heel erg moeizaam. Maar ze zou vandaag haar laatste ozon therapie krijgen, dus het was van groot belang dat ze haar maag goed moest vullen.

Nog een paar keer geprobeerd wat anders te eten, een toast met biologische jam. Dat was niet erg veel, dus ze wilden de ozon niet door laten gaan vandaag. Maar dat hield dan ook in, dat ze deze niet meer kon krijgen, voordat we naar Nederland terug keren. Omdat de verpleegkundige die dit doet er deze week niet meer is.
Dat was wel even slikken, en vonden we beiden erg jammer. Daarom heb ik samen met de zusters Romy gestimuleerd toch wat te eten en door te bijten! Romy kreeg fruit en yoghurt. Alles bij elkaar was blijkbaar toch voldoende, om de ozon aan te kunnen.

Maar ze zijn er erg voorzichtig mee, wat natuurlijk ook logisch is. Romy gaf aan, dat ze sterk genoeg was ervoor.
Al met al kon het gewoon doorgaan, en ze deed het weer super goed! Gezellig samen met de zusters gekletst, muziekje erbij en een hoop lol gehad.

Hierna kreeg ze dan weer haar 20 miljoen stammies, en daarna hadden wij een gesprek met de arts om de test die nog gedaan is, te bespreken. En de uitslag verklaarde haar enorme misselijkheid en maag en darmklachten.

Er zijn weer wat bacteriën en schimmels uitgekomen. Deze werden zichtbaar door het openen van de cellen. De parasieten in de lever zijn erg hardnekkig en nog niet weg, daarvoor gaat ze in Nederland door met ontgiften met de producten die ze nu 4 weken heeft gekregen, en daarnaast een Liver Flush.

Het goede nieuws is, dat de parasieten in haar hersenen, en longen weg zijn 👌😊 De helicobacter pylori in haar maag is ook weg!

De dokter vertelde, dat het allemaal erg goed nieuws is, en dat Romy snel de oude zal zijn. Dus we gaan thuis gewoon door met ontgiften, alles is wel opgehoogd qua dosering. En sommige producten hoeft ze niet meer te nemen, of een lagere dosering. Maar ze moet alles wel opmaken. Ze heeft wel nieuwe druppels gekregen voor haar niersteentjes. En als laatste heeft ze CBD olie mee gegeven als spray voor in de mond, zodat Romy beter kan slapen.

Hierna kreeg Romy nog een behandeling van Fabrice, ook een heel bijzonder mens die zijn vak echt verstaat. Romy had super veel pijn in haar maag en al een paar weken in haar onderrug. Blijkt de rugpijn van de maag af te komen. En hij heeft aan de slokdarm/reflux gewerkt.
Dit is nu behandeld en Romy voelde het direct beter worden. Geweldig gewoon! Morgen krijgt ze weer een behandeling bij Fabrice, als zij het nodig heeft.

We zijn zo tevreden over de behandeling zelf, en het team van Stemaid hoe mooi ze samen werken, en op alle vlakken de mens helen. Zowel mentaal als fysiek!

We love these people

Maar het proces gaat gewoon door, alles wordt zo goed aan gepakt. En dat gaat niet zonder klachten gepaard.

Morgen weer een nieuwe dag, met nieuwe infusen en stammies 😍

💗Dag 17. Stemaid Mexico
maandag 1 oktober 2018💗

Vandaag was het druk in de kliniek. Veel nieuwe patiënten zijn er vandaag weer gestart. Een goed teken 👌
Ze hebben het er zelfs over, dat er een tweede kliniek gaat komen in de toekomst.

Ook hebben wij een Nederlandse vrouw ontmoet. Zij startte vandaag met haar behandeling
De 4e Nederlandse patiënt tot nu toe inclusief Romy. Verder komen er mensen van over heel de wereld!

Romy heeft alle infusen weer gehad, en dit ging helemaal goed. Zonder bijwerkingen!
Wel merkt ze erg goed, dat alles wat ze binnen krijgt aan het werk is, in vooral haar slokdarm en maag.
En de ontgifting gaat nog gewoon door, ook dat merkt ze goed.
Maar dat is de bedoeling ook.

Nadat we klaar waren, hebben we weer heerlijk gelachen met onze chauffeur. Wat een geweldig mens is dit, wij genieten er enorm van.

Hij gaf een ons mooi compliment, dat hij het prachtig vind om te zien hoe wij als moeder en dochter ( en als vriendinnen) met elkaar om gaan. Dit zijn nou echt momenten, waar wij beiden erg dankbaar voor zijn 💗 Dank je wel lieve Carlos 💗

Bij aankomst in ons stulpje, hebben wij zoals elke dag even contact gehad met Nederland, daarna wat gerust en hierna zijn wij samen weer eens buiten de deur een hapje gaan eten.

Fish and chips 😊😋 en dat smaakte goed, alleen zijn de porties hier wat groot voor onze maag. Maar we kregen het netjes mee naar huis, dat doen ze hier in elk restaurant. Ze gaan hier heel bewust met voedsel om, en logisch toch, je hebt er immers voor betaald.

Zo meteen gaan wij slapen, en jullie worden dan bijna wakker of zijn al wakker.

Morgen start Romy aan haar laatste ozon therapie. Als het goed is, zal dat er heel goed uit moeten zien. Ze ontvangt ook weer een heerlijke massage van een hele bijzondere vrouw Marili.
Een vrouw die haar vak echt verstaat 😍👌💗

Dagje vrij voor rust en ontspanning is toch ook wel heerlijk hoor.

🌴Het was weer fijn aan zee 🌴
Morgen weer naar de kliniek😊

Dag 16. Stemaid Mexico
vrijdag 28-09-2018

Vannacht was Romy wat ziekjes, en we weten niet of dit komt door een muggenbeet, waar ze erg veel last van had en misschien zelfs een allergische reactie op heeft gehad. Of dat dit een uitwerking is, van de behandeling zelf.
De muggenbult was een flinke schijf geworden, en ze kreeg een rode kring erom heen. En in het midden zat een blaasje gevuld met pus. Het jeukte niet, maar deed wel pijn.Vannacht werd ze ziek, en tot haar verbazing trok deze schijf helemaal weg en. Het ziek zijn duurde tot vanmorgen, maar tegen de middag was alles weer helemaal weg. We worden hier beiden lek gestoken door de muggen, ondanks het vele sprayen. Als er nog klachten terugkeren, zullen wij voor de zekerheid even navragen bij de arts of dit een besmetting kan zijn. Zou zonde zijn als ze schoon is, en terug keert naar Nederland met een nieuwe besmetting van 1 of andere rare ziekte. MAAR, daar gaan we niet van uit!

Zeker niet, omdat ze nog zeker kan reageren op de behandeling zelf. Dat hoort er allemaal bij, en kan in Nederland ook nog voorkomen. Want er wordt tenslotte nog steeds keihard gewerkt door het team Romy en haar 👉stammies💪

Elke dag is weer anders, en elk moment van de dag ook.
Zó voelt zij zich super goed, en van het 1 op het andere moment weer stukken minder en is ze vooral erg moe! Maar de extreme warmte hier, met als gevolg wat kortere nachten spelen ook zeker mee😏

Vanzelfsprekend heeft Romy al haar infusen weer toegediend gekregen, en erna werd ze weer een beetje moe, hele lichte hoofdpijn en wat koortsig. Dit alles duurde tot aan het avondeten. Wat inmiddels allemaal weer weg is.

Vandaag is ze weer getest, en de Borrelia( Lyme) is niet meer te vinden, en de parasieten zijn zo goed als weg.
De officiële uitslagen van alle testen, krijgen we op haar laatste behandel dag (a.s.donderdag) voordat we weer terugkeren naar Nederland, allemaal te horen. Alles komt netjes in haar dossier! Dat ze elke week testen, is om te kijken hoe alles ervoor staat, en of er geen gekke dingen bij zijn gekomen.

Aankomende week zal zij op maandag en woensdag nog alle infusen krijgen. En a.s.dinsdag zal ze haar laatste ozon therapie ondergaan.
Donderdag krijgt zij alleen nog vitamine C, de BPC 157 peptide en haar laatste stamcellen 

We zullen de komende dagen ook wat kiekjes maken met het geweldige team van Stemaid, zodat Romy een leuke herinnering heeft aan deze prachtige en liefdevolle mensen. Want ooh, wat gaan we hun missen 

Morgen ( zaterdag) gaan we alleen weer even voor de stamcellen, en dan hebben wij weekend.
Er is slecht weer voorspeld, dus de kans is groot dat wij in het huisje zullen blijven. Goede dagen, om wat op te ruimen en schoon te maken. En natuurlijk de koffers weer gereed te maken voor de terugkeer naar huis.

Daar kijken we beiden, ook weer ontzettend naar uit 

Voor jullie óók een heel fijn weekend 😊😘👌

Dag 15. Stemaid Mexico
donderdag 27-09-2018

Vandaag was een kort dagje in de kliniek. Waardoor wij daarna weer lekker konden ontspannen.
Helaas was er weinig zon, omdat er weer storm aan komt.
Romy voelt zich vandaag heel erg goed, zo goed als pijnvrij!

De arts was erg druk met hele zieke patiënten, en ook nieuwe patiënten. Dus de test voor Romy is verschoven naar morgen.

Verder hebben wij geen bijzonderheden te melden 😋 ze heeft haar infusen inclusief stamcellen weer binnen. Wat een rijkdom 💖

Zie Romy hier maar eens stralen, deze foto is net genomen na heerlijk relaxen aan het zwembad.

Tot morgen 🤗

Dag 14. Stemaid Mexico
woensdag 26-09-2018

Vannacht had Romy wel wat pijn door de stamcel injecties, ze kon duidelijk voelen dat het aan het werk is.
Dit werd ons al verteld, dat deze kans er in zat.
En de pijn werd tegen de ochtend erger en ze werd ook wat naar, en dit heeft een paar uur aangehouden. Later op de dag werden de pijnen minder, maar weg is het nog niet.

Vandaag kreeg ze haar laatste chelatie infuus, en daar reageerde ze weer flink op met vermoeidheid en een trillerig gevoel. Maar als ze dan wat gegeten en gerust heeft, dan gaat het wel weer beter. De B17, Vit. C, de peptide bpc 157 en haar stamcelvriendjes 😍👌 heeft ze ook weer gehad vandaag.

Morgen weer alle infusen op de chelatie na, en als het goed is wordt ze weer getest.
Er wordt erg hard gewerkt in haar lichaam, en ondanks de klachten die ze zo nu en dan heeft, zijn er ook verbeteringen. Die zijn ZOVEEL WAARD, dat de klachten die ze krijgt door de zware behandeling en DE uitwerking van het genezing proces heel goed te verdragen zijn.

Romy doet het ontzettend goed, ze blijft lachen en zingen en daar ben ik enorm blij mee😊

We zijn toen we weer thuis aangekomen waren, en na contact met Nederland even naar het zwembad gegaan. Heerlijk was dat!
Daarna heeft Romy het avond eten verzorgd, daar had ze zin in en de energie voor, SUPER 

Nog 7 dagen behandeling te gaan, van de 8 dagen dat we nog in Mexico zijn. Wat gaat de tijd snel zeg. Maar dat is niet gek, want er is al zoveel moois gebeurd😊het hele proces met ups en downs is iets waar wij heel erg dankbaar voor zijn 

En wij doen dit maar mooi even met zijn tweetjes, zover weg van huis 😉

Tot morgen, voor weer een nieuwe update 

Dag 13. Stemaid Mexico
Dinsdag 25-09-2018
Vandaag waren wij om 12.00 uur in de kliniek. Romy startte met een heerlijke massage. Wauw wat een bijzondere vrouw is dat zeg. Ze voelt precies waar ze moet zijn, zonder dat ze weet waar Romy last van heeft.
Ze is weer door de APK keuring heen 😊

Na de massage kreeg ze de stamcel injecties in haar onderrug/bekken en in haar nek.
En tot nu toe nog geen verergering van de klachten en ook nog geen zwelling waar te nemen. Dus even de komende dagen aan kijken.
Hierna hebben wij geluncht, en weer kreeg Romy een allergische reactie op de rauwkost, dus geen rauwkost meer in Mexico. Ze hebben het vervangen voor gekookte groenten. En dat ging goed!Na de lunch gezellig gekletst met mede patiënten en met wat zusters, erg gezellig was het weer. We waren de tijd hierdoor vergeten, en werden geroepen voor de ozontherapie.
Romy ging hier alleen heen, want ik had ook een afspraak bij de masseuse. En wat was dat genieten zeg!!
Oók ik ben weer door de keuring heen😃Maar er bleef wel een zuster bij Romy!
De ozon therapie ging zo goed, en het hoefde dit keer niet zo lang omdat haar bloed al bijna schoon is. SUPER GOED NIEUWS dus!! Hierna kreeg ze weer haar beste vriendjes toegediend!!!Ook de uitslagen van vorige week waren goed, de Lyme is WEG en er zijn verder geen andere ernstige dingen uit gekomen, zoals CO infecties.
Vanaf dag 1 kreeg ze een middel die de cellen open maakt, en er weer nieuwe dingen zichtbaar kunnen worden, die er niet horen.
Maar die zijn er niet gelukkig, ook weer heel erg goed nieuws! Dus al met al is er al heel erg veel vooruitgang!!Donderdag wordt ze weer getest, spannend dus weer.
Want we zijn benieuwd hoe het met de bacteriën en de parasieten gaat, in haar hersenen en longen en maag.Aan haar maag en slokdarm te merken, gaat dat de goede kant op. Dat is een enorm verschil, met toen we hier aan kwamen. Dus dat geeft enorme hoop! En qua benauwdheid/pijn in haar longen is ook stukken minder. Maar we weten dus niet of dit komt, omdat ze hier geen last heeft van haar hooikoorts of dat het nu echt aan het genezen is. Ze slikt namelijk helemaal geen medicijnen meer voor haar allergieën en voor haar maag en slokdarm, sinds we hier zijn!Morgen weer een lange dag,met het hele pakket aan infusen. En alles wat er tussendoor nog gedaan wordt, het bemer bed etc…Het is hier nu 22.30 uur terwijl ik het typ en zijn we uitgeteld, dus wij gaan lekker slapen.Tot morgen weer, voor een nieuwe update 
Dag 12. Stemaid Mexico
Maandag 24-09-2018

Vandaag is Romy alleen naar de kliniek gegaan. Ik heb maar 1 uur geslapen. Had het zo ontzettend warm, en ik wil niet met airco aan slapen, omdat ik daar niet tegen kan.
Te weinig slaap, is vervelend en geeft mij altijd hoofdpijn. Zeker in combi met de warmte.

Romy vond het geen probleem, om alleen te gaan. Ze wordt daar toch goed verzorgd. Fijn 

Zo kon ik even aan mij zelf denken, rusten en ik heb daarna alles even schoon gemaakt hier.

Slapen lukte niet, want ze waren het gras rondom het hele complex aan het maaien.

Vandaag heeft Romy uiteraard, weer al haar infusen gekregen inclusief een nieuw infuus. Peptide !
Deze gaat ze de komende dagen krijgen.

Een product dat het lichaam sneller laat genezen!

Peptide laat spieren, pezen maar ook allerlei lichaamsweefsels sneller herstellen. Bovendien is het zeer effectief in het genezen van zweren, met name in de maag.
Onmisbaar dus in haar geval!

BPC 157 is een peptide bestaande uit 15 aminozuren en wordt, in het zure milieu van de maag, door het lichaam geproduceerd. De peptide staat bekend te genezen, te repareren en te regenereren. Vele studies bewijzen dat BPC 157 nuttig is bij de behandeling van zweren in het spijsverteringskanaal, de inflammatoire darmziekten (IBD) en ontstekingsstoornissen in het spijsverteringskanaal. BPC 157 vergemakkelijkt ook de wondgenezing van diverse weefsels, waaronder huid, spier, bot, ligament en pees.
Het signaleert de spieren, pezen maar ook alle soorten lichaamsweefsel zich sneller te herstellen. Bovendien is het zeer effectief om zweren, vooral maagzweren te genezen.

BPC 157:

– Bestrijdt zweren (ulcus) en beschermt de maagslijmvlies
– Verlicht inflammatoire darmziekten; colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en slokdarmontsteking
– Bevordert genezing na darm- en fistelchirurgie
– Snellere genezing van beschadigde spieren en pezen
– Betere genezing van oppervlakkige sneden, huidwonden en schaafwonden
– Geen bijwerkingen

Nu kan ze weer uitrusten. En ik ben ondanks dat ik niet geslapen heb, ook wel uitgerust door een dagje thuis te blijven.

Hieronder een foto van het strand gisteren, was zo leuk om te zien….paarden langs het water…

Tot morgen 

 

Dag 11. Stemaid Mexico
Zaterdag 22-09-2018

Vandaag zijn we vanwege het weekend alleen voor de 20 miljoen stamcellen naar de kliniek geweest.Maar omdat Romy zenuwpijn had in haar been en bekken, waren we er langer en kregen we een consult bij een Duitse arts.
Zij is gespecialiseerd in pijnen van alle soorten aard.
Ze heeft naar de klachten gevraagd welke er bij Romy de afgelopen jaren aanwezig waren, in haar lichaam.

Na een lichamelijk onderzoek zag ze binnen een paar seconden dat 1 been langer was dan de ander. En dat dit veroorzaakt wordt door een scheefstand in het bekken.Na 1 handeling haalde ze de scheefstand weg en waren haar benen weer even lang.In Nederland hebben ze nooit een scheefstand ontdekt. Alleen een hele lichte afwijking. Zo ook dat haar 1 ene been langer was zagen ze in Nederland. En ze beweerden weleens dat ze een slijmbeursontsteking had in haar heup.Maar het lengteverschil kon geen kwaad. Want dat heeft iedereen, dus gelde dat automatisch ook voor haar.

Dat bij iedereen het ene been langer is, klopt. Maar niet iedereen heeft er dan last van. Nou Romy dus wel, heel veel zelfs.
Een langere tijd geleden had ze dagelijks heel veel pijn. En kon ze soms zelfs niet lopen.Daarvoor heeft ze eens een injectie in haar onderrug gehad bij het pijncentrum in Breda. Maar zonder resultaat helaas.

Nu krijgt ze aankomende week, 2 keer een injectie in haar onderrug wat ook bedoeld is voor haar bekken en een injectie in haar nek/schouders.
Maar nu, een injectie met stamcellen.
Dit wordt hier in Mexico heel veel toegepast voor pijnen in het lichaam.
Met zeer goede en snelle resultaten.
Het kan wel even een paar dagen erger worden, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Het kan zelfs zo zijn dat ze na een paar uur al resultaat voelt.
We hebben ervaringen van anderen gehoord, en die waren erg goed.
Dus het wordt een spannende week na het weekend.

Vandaag had ze een hele goede dag (ondanks de pijn), en zijn we naar zee geweest.Wel naar een ander strand dit keer.
Wij zijn er met de bus naartoe gegaan, want dit strand was min.20 min.rijden
Was niet verkeerd, want we hebben weer wat meer gezien van Mexico.

En wat is het prachtig hier zeg😍
Voor het eerst in deze 2 weken dat we te maken hadden met een niet zo’n eerlijke en vriendelijke Mexicaan.
We zijn flink bedonderd. En hebben ipv 25 peso 125 peso betaald voor een bus ritje. Hij had ons besodemietert met een trucje. Hij had een briefje van 100 peso in zijn hand gewikkeld, en ik betaalde met een briefje van 200 peso. En hij heeft wisselgeld terug gegeven van 100 peso.

Na een discussie kwamen we er niet uit, want hij sprak geen woord Engels.
En….. het ergste ervan was, dat we ergens afgezet werden, en we nog een andere bus moesten nemen naar onze bestemming. Je moet een blauwe bus nemen, zei hij….dat kon hij wel in het Engels??? apart!
Weer een stuk lopen, en het was behoorlijk warm. We waren flink geïrriteerd ( duurde maar even hoor) en we twijfelden of we nog wel verder wilden gaan.
We hebben eerst maar even laten bezinken en hebben een hapje gegeten, en eerst na gevraagd of het wel klopte of de blauwe bus naar het strand rijdt, waar wij heen wilden gaan. En ja dat klopte, de weg werd gewezen, en er stond zelfs een knul aan de andere kant van de weg naar ons te seinen dat we daar in de juiste bus konden stappen. Weer betalen uiteraard, dit ging gelukkig wel goed.

Op de terugweg naar huis reden er geen bussen meer, dus namen we een taxi. Lopen is echt net iets te ver.

Bij elkaar was het toch een duur ritje 😕 wat niet had gehoeven.
Maar goed, we hebben een fijne dag gehad, en we zijn weer veilig thuis….en dat is het belangrijkste! We hebben veel lol gehad. Wat een avontuur..😋

Als jullie deze update lezen, is het alweer zondag😊wij gaan nu slapen..

Op de foto zie je de Frangipani boom, met heerlijk geurende bloemen 

Dag 10. Stemaid Mexico
21-09-2018

Vandaag weer laat naar de kliniek, we werden om 11.00 uur opgehaald.

We hebben ook nog even live contact gehad met camping liesbos in Etten-Leur. Ze hadden een BBQ en Romy kwam ook aan bod.

Was leuk!

Romy heeft weer de bekende infusen gekregen. En ze reageerde weer precies hetzelfde als alle andere keren. Trillerig ,moe en lichte hoofdpijn.
Nu zagen we dat bij meer mensen gebeuren.
Nu blijkt het ook echt heel normaal te zijn.
Je bloedsuiker gaat even omlaag.
En dan heb je natuurlijke suikers nodig.
Dat werd goed opgelost gelukkig, door wat te eten.Hierna kwam ze weer goed bij.

‘Thuis’ hebben we even uitgerust.

En daarna zijn we met de bus naar het centrum gegaan. Voor 25 peso voor 2 personen.
Nog geen euro, geweldig toch? Tja het zijn dan BBA bussen, maar we zijn aangekomen waar we wilden zijn😉

We hebben boodschappen gedaan en zijn daarna naar de Mac Donalds geweest. We hebben al zolang dagelijks erg gezond gegeten.
Nu hadden we even zin in wat anders. En hebben we gezondigd🤗
En het smaakte prima!😋

Hier bij de Mac kun je gratis een salade erbij nemen(Zelf bediening)
En nog veel leuker is, dat we maar 8.95 euro voor 2 menu’s inclusief drinken hebben betaald.

Daarna zijn we weer terug gegaan naar ons fijne huisje, ik heb wat opgeruimd en de was opgehangen en Romy ligt al in haar bed ( om 20.30 uur)
Nu zit ik even buiten deze update te schrijven in het gezelschap van kakkerlakken en andere enge insecten.En te hannesen met een ijsdoek op mijn voet, want deze is helemaal lek gestoken door de muggen 😯 en ondertussen andere muggen weg te jagen😏
Waardoor mijn voet gezwollen is.
Zometeen smeer ik er even verse aloe Vera op uit eigen tuin 😊👌
Maar ik geniet wel even van de rust hier 🤣

Tot morgen weer, voor een nieuwe update…We zijn er alleen voor de stamcellen..want het is weekend.

Als alles mee zit, en Romy zich goed voelt gaan we weer naar het zwembad of het strand 🌞🏖🏝🌞

Ohja,..
Door de drukte hebben we nog geen uitslagen…dus nog even geduld 😉

Fijn weekend!!!

Dag 9. Stemaid Mexico
21-09-2018

Vandaag heeft Romy al haar infusen gekregen. En vandaag merkte ze weer dat ze moe en duizelig werd. En omdat de zuster het laatste beetje in het infuus harder had gezet, kreeg ze helaas weer hoofdpijn.
Een hele normale reactie , maar fijn is het niet.
Het eerste infuus wat ze kreeg was Chelatie en deze is pas volledig in gelopen als het lunchtijd is. Maar het Chelatie infuus werkt direct op haar maag, waardoor ze geen eetlust heeft.
Dat is best lastig. En ze merkte na een paar happen van de rauwkost, dat ze weer een allergische reactie kreeg.

Hierna liep het vitamine b 17 infuus en wordt ze elke keer wat trillerig van en dan heeft ze echt iets te eten nodig.
Ze kreeg gelukkig een volle schaal watermeloen, en honing in haar thee.

Als laatste kreeg ze weer de stamcellen en toen mochten we weer naar huis.
Maar door de warmte vandaag en de hoofdpijn wilde ze thuis direct even gaan liggen.

Ik ben in overleg met haar, even naar het zwembad gegaan.

Het kost best wat energie steeds in de kliniek tussen al die zieke mensen. Dus dit is voor mij even een ontlaadt en oplaad momentje.

Maar het personeel zorgt gelukkig elke dag voor veel gezelligheid en vrolijkheid, erg belangrijk om deze uurtjes door te komen 👍

Vandaag is ze ook weer getest, morgen horen wij de uitslagen 😊

Heel de dag was het zonnig. Maar nu komen er weer donkere wolken aan.

Morgen zijn we er weer voor een nieuwe update 💖en hopelijk met een zonnerige foto!

Dag 8. Stemaid Mexico
20-09-2018

Wat een wereld van verschil hier qua temperatuur, en de weersomstandigheden. Zo loop je in een korte broek, en zo loop je weer in je spijkerbroek en een vestje.
Het stormt hier behoorlijk al 2 dagen. De wegen lopen helemaal over door de regen, we kunnen zwemmend naar de kliniek. Maar dat hoefde gelukkig niet, Carlos kwam ons recht voor de deur ophalen.

Maar ook voor Romy is het een wereld van verschil sinds 2 dagen ten opzichte van de dagen ervoor! Ze voelt zéér duidelijk, dat er positieve dingen gebeuren in haar lichaam.

Zoo ontzettend fijn dit, dus zij (en ik ook) genieten van elke moment. Want het kan natuurlijk nog voorkomen, dat zij een wat mindere dag heeft. De ontgifting is nog steeds bezig!
Maar de vitamine B17, en de vitamine C en vooral de Ozon en de stamcellen zorgen ervoor, dat zij zich steeds beter voelt. De chelatie infusen zijn niet meer zo heftig, ze voelde wel dat ze erna moe werd en er lichte hoofdpijn van kreeg.
Maar daar blijft het nu bij, geweldig dus!

Romy kreeg vandaag weer een massage, het was voor haar weer een heerlijk relax moment. Wat een verwennerij hier 
We kregen zelfs een heerlijke salade mee naar huis.
De positieve mensen, de gezelligheid, de warmte en de liefde in de kliniek laat haar weer stralen. Ze voelt zich mentaal erg goed en vrolijk, en dat is wat Romy van nature ook is. Iedereen ziet het ook, zelfs de arts en de zusters genieten hiervan. En ik geniet natuurlijk ontzettend mee 

Wij werden óók weer thuis gebracht door onze lieve, vrolijke en grappige chauffeur. Maar we hebben eerst gezellig samen boodschappen gedaan.
Heerlijk, een chauffeur die ons de producten van Mexico laat zien, uitleg geeft wat het is, of wat je ervan kan maken.

En in het bijzonder,zo ontzettend behulpzaam is!!

Thuis aangekomen, eerst even met het thuisfront gebabbeld, daarna samen gegeten. Eten van gisteren opgewarmd en samen met de salade van de kliniek op gegeten.

Nu helemaal voldaan, weer uitrusten zodat we morgen weer fris en fruitig dag 9 kunnen starten in de kliniek.
Ben benieuwd wat voor moois deze nieuwe dag ons weer gaat brengen.

We love Mexico, we love the people here, we enjoy it 

Hieronder een foto van het parkeerplaats bij de kliniek, 1 grote vijver nu 

Dag 7. Stemaid Mexico
19-09-2018

Vandaag mochten we weer laat starten in de kliniek. Om 12.30.uur zouden wij opgehaald worden. Maar de vrouw die alles regelt was het vergeten door te geven aan de chauffeur. Wij stonden al 40 minuten te wachten in de regen.
Uiteindelijk kwam Carlos eraan. En voelde zich zo rot,terwijl hij er niets aan kon doen.

Aangekomen bij de kliniek was het al bijna tijd voor de 2e massage voor Romy. Maar het was de bedoeling dat ze eerst een stevige lunch zou krijgen omdat ze haar 2e ozon therapie zou ontvangen. Uiteindelijk kwam de masseuse vanwege het slechte weer niet opdagen. En konden we alsnog lunchen.
Na de lunch kreeg Romy haar 2e ozon therapie en ik kreeg een heerlijke massage.

Romy krijgt haar massage morgen!

Een lieve zuster bleef bij Romy tijdens de ozon behandeling.

Daarna ontving ze weer 20 miljoen stamcellen.
Alles verliep vandaag perfect. Ze was heel even een beetje duizelig, maar verder voelde ze zich prima.

Gisteren voelde zij zich na het avondeten ook prima. Alleen wat moe. Ze heeft vannacht heel goed geslapen!!

Hopelijk blijft dit nu, en kan ze vannacht ook weer goed slapen.
Ze maakt flinke stappen vooruit, SUPER!

Het weer is wat onrustig hier momenteel, veel regen en harde wind. En de zusters hoorden op het nieuws dat er een kleine aardbeving aan komt.

Nu maar hopen, dat wij daar niets van zullen merken 🤔

Wij gaan straks weer een hapje eten, misschien zelfs met 2 zusters. Die ons uit hebben genodigd. Geweldig 😍

Hangt van het weer af, want we hebben geen umbrella.
Wel een parasol🤣🤣🤣🤣

Dat zeiden we tegen de chauffeur en we hebben echt in een deuk gelegen met hem. Wat een geweldige man. Spreekt heel moeilijk Engels maar met handen en voeten begrijpen we elkaar. Hij zag ons al in de lucht vliegen met de parasol.

Genoeg plezier hébben wij hier tussen de behandelingen door. We blijven positief😊 en morgen zijn we er weer met een nieuwe update 💕👌

Dag 6. Stemaid Mexico
18-09-2018

Romy heeft een slechte nacht gehad, bijna niet geslapen door de extreme reflux
( maagzuur) en maagpijn waardoor eten moeizaam ging, en enorme pijn in haar bekken. Nu gaan de stamcellen ook als eerste naar het bekken zei de arts.

Om 9.30 uur zouden wij opgehaald worden, maar de chauffeur was er om 9.50 uur. Door hevige storm was het ravage op de wegen. Dus stond er overal file.
We waren de eerste die aan kwamen in de kliniek, het duurde wel even voordat er andere patiënten binnen stroomden. Dus het wordt een hele lange dag voor de arts en de zusters vandaag.Wij waren ook pas om 16.30 uur thuis, dat is laat tegenover alle andere dagen.

Vandaag heeft ze veel infusen gehad. Chelatie, Vitamine B 17, Vitamine C en de stamcellen. Door te weinig slaap vannacht en niet goed hebben kunnen ontbijten, werd ze heel erg naar na de chelatie en B 17. De vitamine C en de stamcellen, pepte haar wel weer op. En een schaaltje fruit met granola en amandelmelk gaf haar ook weer kracht.

Gesprekje met de arts was ook weer fijn, de reflux kan nu even erger zijn omdat dat rotbeestje genaamd Helicobacter Pylori aangevallen en vernietigd wordt. Dus het is echt even door de zure appel heen bijten.

We mochten weer naar huis, onze chauffeur ging gezellig mee naar de supermarkt en heeft ons weer netjes thuis gebracht en zelfs onze boodschappen naar binnen gedragen. Wat een service 

Vandaag hebben we al heel erg gezond ontbeten en geluncht, dus we wijken even af met het avond eten. We eten ovenfrietjes bij onze vis en groenten. Met HEINZ tomatenketchup en mayonaise. .

Vanavond geen wandelingen of andere intensieve activiteiten. Romy gaat uitrusten, en haar uurtjes slaap inhalen. Zodat ze hopelijk morgen goed uitgeslapen en weer krachtig genoeg is voor haar 2e ozontherapie.

Tot morgen 

Ons weekend

 

Vandaag is het ontzettend warm in Mexico, maar er komt ook regen aan. Dat zal de reden dan ook zijn, dat het ontzettend broeierig is vandaag. Iets té veel van het goeie…
Toch zijn we even naar zee gegaan, we wilden er eventjes uit vandaag. Even wat anders, dan de kliniek en het appartement zien.
De zee is maar 15 minuten wandelen, maar in deze warmte is dat best intensief. Zéker voor Romy!

But she did it , super trots op haar 

Nu na een paar uurtjes rusten in ons heerlijke stekkie hier, en lekker opgefrist gaan we weer even een stukje wandelen.Er moet weer water gehaald worden, want dat is hier niet aan te slepen met deze temperaturen…Héél wat liters vliegen er doorheen elke dag!

Maar dat geeft niet,dat draagt alleen maar bij aan het ontgiften voor Romy.

Zo nu klaarmaken voor de volgende overwinning, wandeling 2 voor vandaag. Een hapje eten tussendoor, water halen en weer terug naar huis ( hihiihi, dit is even ons huis voor een paar weken)

Daarna weer uitrusten en voorbereiden op morgen, weer een hele nieuwe week in de kliniek op weg naar weer wat stapjes vooruit. Net als dat het wandelen haar lukt, ondanks dat haar lichaam keihard aan het werk is en het echt wel zwaar aan voelt. Maar door haar ontzettend positieve mind kan deze kanjer het. Ze mag heel trots zijn op zich zelf, net zo trots als ik op haar ben.

Hier wat kiekjes van het prachtige strand, we love it 

Heel veel liefs van ons en tot morgen, voor weer een nieuwe update van de behandeling!!

Dag 5. Stemaid Mexico
15-09-2018

Vandaag konden we fijn rustig aan doen. Het is voor ons ook weekend 😊 Alleen naar de kliniek geweest voor stamcellen. Ze werken hard op heel diep niveau. Werkelijk heel haar lichaam wordt aangepakt. Elke spier, zenuw botten,gewrichten, organen, hersenen etc
Romy voelt het heel erg goed. Maar het is allemaal een heel goed teken, dit is het genezingsproces!!

De zusters vertelden ons vandaag, dat ze ondanks dat ze moe is of pijn heeft. Positief moet denken. Daar zijn de STAMMIES dol op!
En draagt natuurlijk bij aan herstel.

Zo nu hebben we echt weekend, de boodschappen zijn weer in huis. De chauffeur van de kliniek bracht ons naar de supermarkt.
Een heel leuk winkelcentrum met ook een Starbucks waar we genoten hebben van een frappucino.
Daarna met de taxi terug naar ons stekkie, en de chauffeur droeg zelfs onze boodschappen.
Really amazing😍😍😍
Nu kunnen we bijkomen. En als haar lichaam het toelaat genieten van de omgeving en even zwemmen.

Fijn weekend 💕

💚💚Dag 4. Stemaid Mexico
14-09-2018

Romy heeft een vreselijke nacht gehad, met veel hoofdpijn en last gehad van de enorme warmte hier. Maar met airco aan slapen, is niet zo’n goed idee. De hoofdpijn is een reactie op alles wat ze tot nu toe binnen heeft gekregen aan infusen, en haar stamcellen.
Haar lichaam zit in een behoorlijke transformatie nu, en is keihard aan het werk om te herstellen.
Gisteren avond had ze het ook erg benauwd en last van haar longen en ook hoofdpijn. Ik heb direct de arts gecontacteerd, en gevraagd of dit normaal was. Omdat al die Amerikanen in de kliniek zo enthousiast waren over de Ozon therapie. Hun kregen direct een flinke energy boost.

Maar voor Romy is het een ander verhaal, en dat komt omdat zij parasieten in haar hersenen en longen heeft. Dus de ozon is direct aan de slag gegaan met aanvallen van die rot beestjes…Wel fijn!! Maar het kan even naar zijn. Maar dat nemen wij ( vooral Romy, want zij moet het ondergaan) maar voor lief. Ze doet het ook heel erg goed, She is very strong 💪👌

Vanmorgen om 9.00 uur weer naar de kliniek geweest.
Waar ze direct startte op het Bemer bed.
En hierna heeft Romy een vitamine C infuus, een vitamine B17 infuus en haar stamcellen toegediend gekregen.

In de kliniek zien ze dat ze het heel erg goed doet, en is het beeld wat ze laat zien nu, heel normaal.

Vermoeidheid en hoofdpijn.😏

Dus veel drinken en rusten en gezond eten is het beste medicijn voor NU

Als het beter gaat, en zij niet meer zo snel last heeft van de warmte en de zon gaan we eens een duik nemen in the infinity pool van de kliniek. And this one is very beautyful 😍😍

💚Morgen zijn we er weer, met een nieuwe update 💚

Dag 3. stemaid Mexico
13-09-2018

Vandaag mochten we een uurtje later starten. Dus wij dachten, heerlijk dan kunnen we een keertje wat langer slapen. Nou de jetlag is nog niet helemaal weg, want we waren weer erg vroeg wakker.
Wel voldoende uurtjes geslapen, maar de dag duurt wel lang zo.

Bij aankomst mocht Romy, op het Bemer bed.Hieronder een uitleg.

Voldoende aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de weefselcellen die bij de verschillende processen betrokken zijn vormt een voorwaarde voor de gezondheid van het menselijk lichaam. Dit geldt ook voor de verbetering van de sportieve prestaties. De microcirculatie is verantwoordelijk voor de stofwisseling tussen cellen en het bloed. Wanneer de microcirculatie echter te zeer afgeremd wordt door een te beperkte beweging van de bloedvaten, beschikken cellen en weefsel over onvoldoende zuurstof en voedingsstoffen. Door toepassing van de fysische vasculaire therapie BEMER kan de te lage frequentie van de bewegingen van de haarvaten verhoogd worden waardoor ze beter kunnen presteren. Eigenlijk hetzelfde proces als de verbetering van sportieve prestaties. De fysische vasculaire therapie BEMER is een innovatieve en consequent doorontwikkelde versie van de “klassieke magneetveldtherapie” waarbij de gunstige effecten van een pulserend magneetveld gecombineerd kunnen worden met een speciaal elektromagnetisch signaal. Zo is het BEMER gelukt om een aantoonbaar medisch effect te bewerkstelligen met betrekking tot de microcirculatie. De wetenschappelijk aangetoonde werking van de fysische vasculaire therapie BEMER mag echter niet verwisseld worden met de magneetveld therapie waarvan het effect niet bewezen is. Talloze publicaties en wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de fysische vasculaire therapie BEMER een positieve invloed heeft op de microcirculatie en het regeneratieproces kan versnellen, waardoor er langer getraind kan worden. De therapie kan niet alleen gebruikt worden om sportieve prestaties te verbeteren, ze is ook uitermate geschikt om blessures te voorkomen of om hiervan juist sneller te herstellen.Waar u de therapie ook voor gebruikt, de fysische vasculaire therapie BEMER versterkt het immuunsysteem en vermindert het risico op infecties.

Hierna kreeg Romy haar eerste ozontherapie, dat was heel erg bijzonder om te mogen zien. Al haar bloed is gezuiverd. Ze moest vóór deze behandeling een stevig ontbijt nuttigen, maar ze kon helaas niet veel eten. Dat is al jaren een probleem, vanwege haar maagklachten. Dat gaat gelukkig al wel beter en ze heeft voor haar doen behoorlijk wat gegeten, maar het was nog niet voldoende voor deze behandeling. Met als gevolg dat ze erg naar werd, heftige hoofdpijn, vreselijk duizelig wat zich resulteerde in een flinke migraine aanval.

Hierna heeft ze gelijk weer eten gekregen, een toast met honing, 1 met jam en 1 met pindakaas, jaja zelfs dat hebben ze in Mexico! Terwijl ze hier van bij moest komen hebben ze direct het 3e zakje STAMMIES toegediend.

Daarna heeft ze een half uur de tijd nodig gehad om bij te komen. En zijn we direct gaan lunchen. Weer een heerlijke en gezonde lunch gehad. Veel gekookte groenten met volkoren rijst en rauwkost salade. Maar dit was allemaal teveel voor haar.

We mochten weer naar huis, het programma zat er weer op voor vandaag. Nu veel rusten zodat haar lichaam de kans krijgt om te herstellen!

Vanavond ga ik vis bakken met heel veel groenten erbij, zodat ze aan kan sterken.

Wie weet gaan we hierna, als Romy er fit genoeg voor is even zwemmen in het zwembad om de hoek.
Lukt dat niet, is het ook prima en gaan we fijn chillen en weer op tijd naar bed.

p.s. op de foto zie je 1 slangetje met donker bloed, dat was haar bloed, en het slangetje met helder rood bloed is NU haar bloed. Helemaal gezuiverd, bijzonder toch?

Tot morgen voor een nieuwe update 

Dag 2. Stemaid Mexico
12-09-2018

Vandaag werden wij weer om 9.00 uur opgehaald door de super lieve Chauffeur Carlos.
Het eerste wat hij ons vroeg was; Hebben jullie lekker geslapen?
We hebben een hoop lol in de auto samen.
Aangekomen bij de kliniek werden we weer hartelijk ontvangen en kregen we een super groot glas water. En daarna kreeg Romy een heerlijke massage. Er werd eerst gevraagd naar de lichamelijke pijnen die ze het meeste heeft. En dat is m.n. veel hoofdpijn, nekpijn en schouderpijn, gewrichtspijn in het hele lichaam, en pijn in haar bekken.
Hij begon met de rug, daarna nek en schouders en de armen, en vervolgens haar benen, bekken en voeten. Hierna werd de voorkant gemasseerd, hoofd, nek, armen en benen en voeten. Het was een pittige massage. Wat erg mooi was om te mogen zien is dat hij hetzelfde werkt als ik in mijn praktijk. Intuïtieve massage, de mooiste manier vind ik zelf hahhaha. Bij het laatste deel zag ik dat hij meer deed dan alleen maar masseren. Hij sloot zijn ogen en was bewust bezig met zijn ademhaling en ik kon aan zijn lichaam en gezicht zien, dat hij energie weg nam wat er niet hoort. Soms was het heftig voor hem en moest hij even bijkomen en keek mij dan aan met een knipoog. Ik wist precies wat er gebeurde, want dat ervaar ik ook bij cliënten van mij. Zijn aura ( energieveld) was zéér goed te zien. Hij gaf bijna licht. Geweldige ervaring. Voor mij heel normaal, maar voor velen zal dit wat vreemd kunnen zijn. Romy heeft de massage als zéér prettig ervaren, ook al deed het soms wat pijn. Ze mag hier zelf om vragen, als ze er weer behoefte aan heeft. En ik krijg er ook nog 1. Altijd welkom!
Na de massage startte Romy weer met haar eerste infuus, de chelatie therapie, waarna opvolgend het infuus B17 werd gegeven, tussendoor hebben wij genoten van een heerlijke lunch veel gekookte en rauwe groenten en een stukje neutrale kip. En tussendoor hele fijne gesprekken gehad met mede patiënten. Wat zooo ontzettend fijn is, dat je mensen spreekt die dezelfde klachten hebben en jaren hebben gevochten en nu eindelijk op de juiste plek zijn aangekomen, net als wij!
Oók succes ervaringen hebben we mogen horen, nou daar wordt je echt heel erg blij van kan ik je zeggen. Het hele proces is natuurlijk heling en genezing en daar horen ook klachten bij zoals vermoeidheid en hoofdpijn, of tijdelijk verergering van de bestaande klachten. Dat is een goed teken!
Met een goed gevulde maag gingen we even lekker buiten zitten waar de laatste druppels B17 inliepen en als kers op de slagroom weer 20 miljoen stammies….YEAHHH
Hierna hadden wij weer een gesprek met de arts. Wat een geweldig mens. Ze heeft ons de uitslagen mede gedeeld en uitleg gegeven over de supplementen en wat er verder allemaal in deze weken gedaan wordt. Elke week wordt alles weer opnieuw getest, om te kijken of er vooruitgang geboekt wordt. Onderstaande kwam uit de uitslagen. Het is niet niks, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het geheeld wordt!!

Reuma waarden waren te hoog> passend bij Fibromyalgie Dit wisten we al, is gediagnosticeerd in Maastricht
Parasiet in de longen, lever, alvleesklier, darmen en in de hersenen….heftig dus en verklaard alle klachten!
Nierstenen, dit verklaard haar pijn in de flanken en regelmatig blaasontstekingen en zelfs nierbekkenontsteking. Hiervoor heeft ze vele kuren gehad in Nederland, heeft goed geholpen dus…NOT. In de 3e week krijgt ze speciale kidney tea om te zuiveren. Maar vóór die tijd krijgt ze elke dag infusen om alles hardnekkig aan te pakken!
En op dit moment heeft ze weer een blaasontsteking….dit was op de scan te zien en kwam uit het bloed, echt bijzonder!
Helicobacter bacterie in de maag. Wat al benoemd is gisteren en in Nederland volgens de artsen helemaal oké was…
Door de parasiet in de darmen neemt haar lichaam de vitamine B12 niet op, want dat is juist voeding voor deze parasiet. Al die potten B12 voor niks geslikt in Nederland 😕De behandeling is dus als eerste gericht om de parasieten en bacteriën te bestrijden.
Dat wordt behandeld met infuus kuren elke dag, en supplementen die ze in mag nemen elke dag
Morgen even een dag geen chelatie infuus, maar krijgt ze haar eerste 1e ozon behandeling en dat gaat bijzonder worden, haar bloed wordt helemaal gezuiverd!!

De arts gaf mij een kus en een dikke knuffel. Nou welke arts doet zoiets?? Ik vind het geweldig, hier is er geen verschil in status. We zijn tenslotte allemaal mensen.

Wil je weten wat ozon therapie is, lees dan hieronder verder.
Tot zover, voor vandaag….morgen zijn we er weer met een nieuwe update 

Dag 1. Stemaid Mexico
11-09-2018

ALS JE WILT WETEN HOE HET GAAT, LEES DAN TOT HET EINDE 

Om 9.00 uur vanmorgen werden wij opgehaald door Summer, waar we al contact mee hadden maanden voordat we kwamen. Zij is 1 van de contactpersonen voor ons tijdens Romy haar verblijf in de kliniek Stemaid.

Bij aankomst werden wij heel hartelijk ontvangen, wauwww..even wennen hoor, als je Nederland gewend bent dat ze nooit tijd voor je hebben, en je echt zien en horen. Dat is hier wel even anders. Ze zijn hier zo lief, zorgzaam, behulpzaam en echt geïnteresseerd.

Eerst met een paar zusters gesproken.En daarna mochten we een formulier invullen met alle medische gegevens. Wat vervolgens direct aan dokter Hanly overhandigd werd.
Waar we een heel fijn gesprek mee hebben gehad. Ze wilde werkelijk alles tot in de details weten over de medische geschiedenis de afgelopen jaren en hoe het nu gaat.Daarna zijn er wat testen gedaan, een bodyscan o.a.( die het hele lichaam in beeld brengt met alle storingen of beschadigingen in het lichaam) en een hele luxe variant bio-resonantie apparaat die alles doormeet en op zoek gaat naar schimmels, bacteriën en parasieten.
Daarna volgde een bloedtest. Morgen horen we al een aantal uitslagen, en de rest binnen 1 week.

Wat de arts al wel kon vertellen is dat Romy nog steeds een flinke helicobacter bacterie infectie heeft( wat waarschijnlijk de oorzaak is van de schade in haar maag) Volgens de Nederlandse artsen was het niet nodig om dit na 2 zware kuren te controleren, want het zou weg gaan daarmee..Nou mooi niet dus!!!
Daarnaast heeft ze parasieten. De lever en alvleesklier is overbelast.Uit bloedonderzoek zal verder blijken hoe en wat, en de juiste behandeling daarvoor ook.
Morgen start Romy met aangepaste supplementen te denken aan vitaminen, mineralen en kruiden etc.
Er zat ook een flinke ontsteking in de holtes( neus, en bijholtes.)

Na het gesprek startte haar behandeling met chelatie therapie via het infuus. Als je hier meer over wilt weten lees dan hier. https://www.preventiefmedischcentrum.nl/ge…/chelatietherapie

Anders wordt het wel, een heel lang verhaal.😊 Na de chelatie kreeg ze een infuus vitamine B17. En daarna de STAMMIES 20 miljoen stamcellen!!

Bovenstaande krijgt Romy elke dag, en daarnaast aangevuld met andere behandelingen en infusen die nodig zijn. Oók massage, ozontherapie mag niet ontbreken.
Maar vandaag was het even voldoende om hiermee te starten. Romy was héél erg moe en zwak toen we aan kwamen in de kliniek, en werd door het chelatie infuus nog beroerder. Maar na de B17 en de stamcellen leefde ze helemaal op. Ze heeft een flinke boost gekregen, en dat is voelbaar voor haar. Ze voelt zelfs dat de stamcellen al aan het werk zijn, in haar maag. Daar waar ze zoveel last van had, al jaren!!

Geweldig begin dus!!

De ervaringen van mede patiënten, en hun ouders zijn grandioos. En dat is het tot nu toe ook voor ons, GRANDIOOS 

Nu gaan we genieten en kijken al uit naar morgen.

Blijf ons volgen, als je wilt weten hoe het met Romy gaat😍

Wat een fijn verblijf hier in Mexico.
Ondanks dat Romy het heel zwaar heeft gehad.
De reis heeft veel energie gekost en haar lichaam is er behoorlijk van slag van.

Maar ondanks dat, geniet ze enorm van de rust en de pracht hier.
De warmte en liefde van de mensen hier is waanzinnig! We worden echt in liefde gedragen.
Romy heeft veel in bed doorgebracht, maar vanmiddag zijn we er even uit geweest.
De zorgzaamheid is hier erg groot!!
Zelfs in de supermarkt. Bijna niet te geloven dat dit nog bestaat.
Vandaag een ritje gehad ( van de verhuurder van ons verblijf samen met haar man) om de omgeving te mogen zíen en ervaren. Het voelt als 1 familie hier, echt geweldig

Nu nog even genieten van de zonsondergang. Morgen is de DAG …..de start van herstel voor Romy. Om 9.00 uur worden we opgehaald dóór de chauffeur van de kliniek Stemaid Institute

We love Mexico 💖

We zijn gisteren na een lange en pittige reis aangekomen op onze bestemming. Nu eerst uitrusten en bijkomen van een enorme jetlag. Vandaag een dagje om weer in ons ritme te komen zodat Romy morgen uitgerust aan haar behandeling kan beginnen.

Wachten ..tot onze Mexicaanse vogel ons weg gaat brengen…Spannend