Update en vervolg behandeling voor Romy

Wat gaat de tijd snel, het is alweer 2019

Het is nu precies 3 maanden geleden, dat Romy is behandeld in Mexico.

Even een korte update, na een periode van rust voor herstel. Romy maakt stappen vooruit, maar is nog niet helemaal de oude.
Velen denken dat ze al volledig hersteld is na haar stamcelbehandeling. Maar zo snel gaat dat niet, en dat kan ook niet als je 9 jaar erg ziek bent geweest.

3 maanden stelt natuurlijk niets voor, maar we merken al wel vooruitgang in bepaalde opzichten. o.a. haar slokdarm en maag wat de grootste klacht was, naast vermoeidheid en pijnen in haar lichaam. Maar er is heel al heel veel opgeruimd in haar lichaam. Maar we zijn er nog niet.
De tijd die er staat voor een volledig herstel is tussen de 6 en 12 maanden of langer.

Maar wij mogen niet klagen, Romy merkt heel erg goed dat de stamcellen nog steeds hard aan het werk zijn in haar lichaam, en dat is maar goed ook! Zelfs klachten die ze even niet meer had, zijn nu wel weer aanwezig, wat erop lijkt dat de stamcellen dat aan het repareren zijn.

De afgelopen 3 maanden stond dus in het teken van ontgiften. En de komende tijd in het nieuwe jaar blijft dus in het teken staan op de focus van Romy op volledig herstel.

We hebben er allemaal vertrouwen in